Iznajmljivanje nekretnina

Omega posjeduje dva tržna centra Robna Kuća Tuzlanka i Omega centar Živinice u kojima iznajmljuje poslovne prostore za preko 100 zakupaca.

Robne kuće su mjesto okupljanja ljudi svih generacija i u svojoj ponudi imaju veliki broj restorana i kafića, prodavnica tekstila i obuće, sportske opreme, banke, pošte, prodavnice satova i nakita, tehnike, mobitela, potrošačke elektronike, računara i ostale opreme, opremanje doma i sl.

Robna kuća Tuzlanka

Tuzlanka je prvi zabavni i shopping centar u Tuzli i okolini. Smještena u centru svih dešavanja s vremenom je postala jedan od simbola Tuzle. U ovom shopping centru možete pronaći odličnu ponudu odjeće i modnih dodataka za sve uzraste. Od urbanog stila do onog klasičnog. Dok vi shoppingujete, Vaša djeca se mogu zabaviti u dječijoj igraonici uz nezaboravan provod, kvalitetan nadzor i odličnu ponudu zabavnog sadržaja koji garantuje igraonica Jungle Kids. Kad se umorite od shoppinga, možete se opustiti u nekom od caffe barova ili restorana u sklopu centra.

Robna kuća “Tuzlanka” izgrađena je 1978. godine i nalazi se u samom centru grada, a projekat je uradio Vladimir Stojanović. Zanimljivo je da su tokom gradnje našeg centra, studenti geologije imali časove posmatrajući izvođenje radova.

Danas, nešto više od 40 godina, u okviru našeg centra možete pronaći više od 50 modnih brendova, preko 20 uslužnih objekata, 10 butika sa ponudom za najmlađe, 6 restorana i caffe barova, što čini RK Tuzlanka najvećim i najposjećenijim centrom u ovom dijelu Bosne i Hercegovine.

RK Tuzlanka

Robna Kuća Tuzlanka

Univerzitetska br. 16
75000 Tuzla
tel: + 387 35 321 555
fax: + 387 35 321 550

e-mail: info@tuzlanka.ba
web: www.tuzlanka.ba

Omega centar Živinice

Omega centar Živinice sa svojom pristupačnom lokacijom na adresi Bulevar bb Živinice, te brojnim sadržajem nudi sve što Vam je potrebno na jednom mjestu. Nakon izvršene I faze rekonstrukcije centra, u prizemlju je supermarket Belamionix, a na I spratu renovirani su Beko shop i Genelec prodavnica računarske opreme, te novootvorena stomatološka ordinacija. Na II spratu centra možete posjetiti caffe bar Sidney koji je i dalje dio naše priče. Igraonica za djecu je takođe renovirana, osvježena novim bojama, dopunjena novim igračkama i rekvizitima za djecu. Novitet na II spratu centra je Omega Restaurant & caffe bar koji pruža ugodan ambijent sa lijepom atmosferom i još ljepšim slanim i slatkim kulinarskim specijalitetima. Na II spratu se nalazi i Zabavni salon Omega gdje možete uživati u igrama na PS, bilijar, fliperi i sl.

Omega centar Živinice pravo je mjesto za kvalitetno provedeno vrijeme u krugu Vama dragih i odabranih osoba, u kojem će svi uživati.

RK Zivinice

Omega Centar Živinice

ul. 25. Novembar
75270 Živinice
tel: + 387 35 773 043

e-mail: rkzivinice@omega.ba

bs_BABosanski