Danas 09.06.2017. god. otvoren je ekskluzivni Beko shop u Banjaluci, u ulici Branka Popovića 310, u sklopu Hiper Kort centra u Dervišima.

Beko shop otvara firma Omega d.o.o., koja je ekskluzivni zastupnik brendova Beko, Grundig i Blomberg za BiH. Ovo je četvrti ekskluzivni Beko shop u Banjaluci, a 30-ti u BiH. Beko shop se prostire na površini od 177 m2 prostora. Zaposleno je 5 mladih i perspektivnih ljudi. Ukupna investicija uložena u opremanje prostora je 60.000 KM.

U ponudi ima preko 1000 različitih proizvoda. Pouzdanost, kvalitet u izradi, energetske učinkovitosti i velike vrijednosti, samo su neki od razloga koji su sve više i više presudni kod odabira Beko kućanskih aparata.

Na dan svečanog otvaranja Beko shopa Banjaluka za prvih 50 kupaca pripremljeni su vrijedni pokloni kao i prvih 10 dana za sve kupce je obezbjeđen popust od 5 % na kompletan asortiman.

 Kompanija Omega doo je prilikom otvorenja ovoga Beko shopa u Banjaluci ,Udruženju roditelja djece oboljele od malignih bolesti „Iskra“ Banjaluku obradovala novčanim bonom u vrijednosti od 1.000 KM kako bi ispoštovali njihove potrebe i osigurali tehničku podršku u kućanskim aparatima koji će im djetinjstvo i odrastanje učiniti ljepšim i ugodnijim.

Dobro došli u novootvoreni Beko shop Banjaluka!