Dana 18.11.2016. godine, otvorio se ekskluzivni Beko shop u Prijedoru, ulica Boška Buhe b.b., u Konzum Family Centru.   

Beko shop otvara firma Omega d.o.o., koja je ekskluzivni  zastupnik brendova Beko, Grundig i Blomberg za BiH.

Ovo je prvi ekskluzivni Beko shop u Prijedoru, a 29-ti u BiH. Beko shop se prostire na površini od 162 m2 prostora. Zaposleno je 4 mladih i perspektivnih ljudi. Ukupna investicija uložena u opremanje prostora je  60.000 KM. 

Pouzdanost, kvalitet u izradi, energetske učinkovitosti i velike vrijednosti, samo su neki od razloga koji su sve više i više presudni kod odabira Beko kućanskih aparata. Ovaj shop nudi novi doživljaj kupovine kućanskih aparata. 

Jedna od prednosti kod kupovine Beko uređaja jeste jaka servisna mreža, sa preko 50 ovlaštenih  servisa u BiH. Besplatna dostava, unošenje u stan, kupovina sa popustima, beskamatni krediti, kupovina na rate samo su neki od razloga zašto posjetiti Beko shop. 

Na dan  svečanog otvaranja Beko shopa  Prijedor  za prvih 50 kupaca pripremljeni su vrijedni pokloni kao i prvih 10  dana za sve kupce je obezbijeđen popust od 5% na kompletan asortiman.

 Kompanija Omega d.o.o. je prilikom otvorenja ovoga Beko shopa u Prijedoru, Udruženje roditelja djece s posebnim potrebama  „Neven“ Prijedor  obradovala novčanim bonom u vrijednosti 1.000 KM kako bi ispoštovali njihove potrebe i osigurali tehničku podršku u kućanskim aparatima koji će im djetinjstvo i odrastanje učiniti ljepšim i ugodnijim.

Dobro došli u  novootvoreni Beko shop Prijedor!