Dana 16.03.2018. godine, petak, otvorio se ekskluzivni Beko shopu Novom Gradu, ulica Petra Kočića bb, u sklopu Hiper Kort objekta. Ovo je  32-i ekskluzivni Beko shop u BiH, a prvi u  Novom Gradu. 

Omega doo Živinice već u Banja luci ima 4 shopa i po jedan u Gradišci i  Prijedoru. Smatramo da smo s ovim današnjim otvaranjem shopa u Novom Gradu dovoljno pokrili ovu regiju za potrebama Beko uređaja.  Beko shop se prostire na površini od 127 m2 prostora. Zaposleno je 3 mladih i perspektivnih ljudi. Ukupna investicija uložena u opremanje prostora je  60.000 KM.

 

Kompanija Beko, najavila je produžetak sponzorstva FK Barselona, kao i niz uzbudljivih zajedničkih inicijativa u okviru proširene saradnje za predstojeće tri sportske sezone. 

Kako je najavljeno na zajedničkoj konferenciji za novinare na stadionu „Kamp Nou“, kompanija Beko novim ugovorom postaje glavni partner i dobija titulu zvaničnog trening partnera FK Barselona, istovremeno ostajući prvi izbor ovog kluba kada je riječ o bijeloj tehnici.

Saradnja dva velika brenda, vođena zajedničkom vizijom, rezultirala je i pokretanjem globalne inicijative Beka „Jedi kao šampion“, koja ima za cilj da pomogne u riješavanju problema gojaznosti djece, ističući značaj zdrave ishrane i bavljenja sportom.

 

U  znak zahvalnosti svim  svojim kupcima,  u   Beko shopovima su pripremljene akcije  za mjesec mart.  Jedna od njih je da za kupljenu mašinu za suđe  Beko, kupac, nakon registracije svoje kupovine, bude nagrađen  poklonom, mali kućanski aparat Beko.

Više informacija o aktuelnim akcijama i ponudi u Beko shopovima, možete pogledati na www.omega.ba.

 

Na dan  svečanog otvaranja Beko shopa  Novi Grad  za prvih 50 kupaca pripremljeni su vrijedni pokloni kao i prvih 10  dana za sve kupce je obezbjeđen popust od 5 % na kompletan asortiman.

 

Kompanija  Omega doo je prilikom otvorenja ovoga Beko shopa u Novom Gradu ,Udruženju djece i omladine sa posebnim potrebama „Iskra“ Novi Grad  obradovala novčanim bonom u vrijednosti od 1.000 KM kako bi ispoštovali njihove potrebe i osigurali tehničku podršku u kućanskim aparatima koji će im djetinjstvo i odrastanje učiniti ljepšim i ugodnijim. 

 

Dobro došli u  novootvoreni Beko shop  Novi Grad!