Novi Omega Beko shop u Sarajevu

0 comment

U naselju Ciglane u Sarajevu, kompanija Omega d.o.o. danas je otvorila vrata svog novog Omega Beko shopa. Ovo je 36-ti Omega Beko shop u BiH, a 11-ti na području Sarajeva. Novi shop se nalazi na adresi ulica Merhemića trg br.1 (naselje Ciglane).

U znak zahvalnosti, prvih 50 kupaca je dobilo vrijedne poklone, a kupcima je pripremljen i poseban popust od 10 posto za gotovinsko plaćanje na artikle koji nisu u akciji, kao i mjesečnu akciju “Poklanjamo PDV na asortiman mašina za veš i sušilica, inverter klima”. Također, u toku je i akcija “Staro ponesi, novo donesi” gdje kupci uz predaju starog uređaja (bilo kojeg brenda i stanja uređaja), dobijaju do 20 posto popusta za kupovinu novog energetski efikasnijeg uređaja. Akcija važi za kategorije: veš mašine, mašine za suđe, sušilice i frižidere. Izbor je na Vama.

Više informacija o trenutnim akcijama u svim Beko shopovima širom BiH možete pogledati na www.omegashop.ba.

Osim bogatog asortimana BEKO kućanskih uređaja, u ponudi shopa nalazi se veliki izbor Grundig LED televizora kao i malih kućanskih aparata. Kupovina u Beko shopu može se obaviti putem brzih beskamatnih kredita do 12 mjeseci za penzionere i zaposlenike firmi, a na sva gotovinska plaćanja kompanija odobrava dodatne popuste. Uz besplatnu dostavu i unošenje aparata u stan, garancija od 5 godina i servisiranje obezbijeđeni su kroz vlastitu servisnu mrežu prodavca.

Kao vodeći samostalni brend u ovom sektoru, Beko obezbjeđuje 5 godina grancije na svu bijelu i ugradbenu tehniku, 5 godine na UHD Grundig TV modele do 31. januara 2021.godine i 10 godina na Prosmart inverter motore i kompresore koji su sastavni dijelovi brojnih modela veš mašina, sušilica, mašina za suđe i frižidera.

“Omega i Beko i u budućnosti nastavljaju promovisati vrhunske vrijednosti koje ih čine posebnim, a to su prije svega kvalitetni premium proizvodi, brze postprodajne usluge kroz vlastitu servisnu mrežu, garancija, kao i besplatna dostava kupljenih proizvoda i unošenje u stan. Hvala svim našim kupcima i partnerima koji su godinama znak našeg uspješnog poslovanja. Vaše povjerenje je nešto što nas svakodnevno gura da budemo još bolji. Radujemo se svakom našem novom zajedničkom uspjehu”, istakli su iz kompanije.

Share this:

Leave a Comment

Your email address will not be published.

en_USEnglish