Otvoren novi Omega Beko shop u Mostaru

0 comment

U srijedu  14.10.2020. godine, Omega d.o.o. otvorila je vrata svog novog Omega Beko shopa na području Mostara, Retail Plaza Park, Bišće polje bb, Mostar. Ovo je 37-ti Omega Beko shop u BiH, a treći  na području Mostara.

Ponosni smo što smo dio novootvorenog shopping centra u Mostaru koji je jedinstven po mnogo čemu. Prije svega po konceptu retail parka koji podrazumijeva da svaka trgovina ima zaseban ulaz sa najvećim trgom u Mostaru, mjestom budućih kulturnih i zabavnih dešavanja u gradu na Neretvi. Omega Beko shop se nalazi u suterenu centra, i prostire se na 260 m2, u kojem smo zaposlili troje mladih pespektivnih ljudi, što je u današnjim uslovima od izuzetnog značaja.

U znak zahvalnosti, Omega Beko shop Mostar 3 nagradio je prvih 50 kupaca sa vrijednim poklonima, a pripremili su i poseban popust 10% za gotovinsko plaćanje na artikle koji nisu u akciji kao i mjesečnu akciju „Poklanjamo PDV na asortiman  mašina za veš od 7 kg i više kao i na sve modele sušilica, inverter klima.

Pored bogatog asortimana BEKO kućanskih uređaja, u ponudi shopa nalazi se veliki izbor Grundig led televizora kao i malih kućanskih aparata. Kupovina u Beko shopu može se obaviti putem brzih beskamatnih kredita do 12 mjeseci za penzionere i zaposlenike firmi, a na sva gotovinska plaćanja kompanija odobrava dodatne popuste. Uz besplatnu dostavu i unošenje aparata u stan, garancija od 5 godina i servisiranje obezbijeđeni su kroz vlastitu servisnu mrežu prodavca.

Kao vodeći samostalni brend u ovom sektoru, Beko obezbjeđuje 5 godina grancije na svu bijelu i ugradbenu tehniku, 5 godine na UHD Grundig TV modele do 31.01.2021.godine i 10 godina na Prosmart inverter motore i kompresore koji su sastavni dijelovi brojnih modela veš mašina, sušilica, mašina za suđe i frižidera. Od marta tekuće godine, Beko brend je prepoznao značaj zaštite od Covid-19 i pokrenuo kampanju Čist Dom širom svijeta. U svim kategorijama kućanskih aparata, izdvojene su prednosti i napredne tehnologije za očuvanje svježine, čistoće, zaštita od bakterija itd. Više informacija na linku https://omegashop.ba/cleanhome/index.html.

Omega i Beko i u budućnosti nastavljaju promovisati vrhunske vrijednosti koje ih čine posebnim, a to su prije svega kvalitetni premium proizvodi, brze postprodajne usluge kroz vlastitu servisnu mrežu, garancija, kao i besplatna dostava kupljenih proizvoda i unošenje u stan. Hvala svim našim kupcima i partnerima koji su godinama znak našeg uspješnog poslovanja. Vaše povjerenje je nešto što nas svakodnevno gura da budemo još bolji. Radujemo se svakom našem novom zajedničkom uspjehu!

Kao najveći lanac specijaliziranih radnji tehike i elektronike  na području BIH, Omega  doo ima plan i dalje otvaranje Omega Beko shopova. Sljedeća radnja koja je u planu za otvaranje je u Prijedoru, a do kraja godine ukoliko se ukažu dobre poslovne prilike i atraktivne lokacije, svakako će nastaviti sa širenjem.

Više informacija o trenutnim akcijama u svim shopovima širom BiH možete pogledati na omegashop.ba.

Share this:

Leave a Comment

Your email address will not be published.

en_USEnglish