Sastojci:
- 360g Oki Doki jogurta od vanilije
- 150g Mythosa, grčkog jogurta Zelene Doline
- 3 kašike javorovog sirupa
- 150g svježeg bobičastog voća
Priprema:
Prvo, zagrijte bobičasto voće u loncu. Nakon toga dodajte kašičicu vode i malo promiješajte.
Voće ocijedite i ostavite sok. Ohladite oboje.
U posudi pomiješajte Mythos, grčki jogurt i Oki Doki jogurt od vanilije, te mlijeko i javorov sirup.
Umiješajte kuhano voće i Oki Doki bombone, na kraju, umiješajte sok od kuhanog bobičastog voća.
Smjesu sipajte u silikonske kalupe i u svaki kalup stavite štapić za sladoled.
Nakon toga, stavite ih u zamrzivač na najmanje 4 sata ili preko noći.
Na kraju po želji, ohlađeni desert poslužite uz svježe voće i listiće mente za dodatnu svježinu.
Uživajte bez ograničenja: idealno za sve uzraste i životne stilove.
“Zelene Doline” Najbolje iz naše prirode, bez GMO!