Direkcija: II krajiške 23, 75270 Živinice
+ 387 35 772 913
NAJVEĆA I NAJBOLJA SERVISNA MREŽA U BIH.

Prijava kvarova za uređaje u garanciji

Za prijavu kvara potrebno je pozvati CALL CENTAR na broj telefona:

+387 33 902-945

(svakim radnim danom od 08:00-16:00) ili poslati zahtjev za rješavanje reklamacije na email:

support-ba@beko.com.

servis-o-servisu
Omega - mjesto sigurne kupovine!
O servisu

Potreba za organizovanjem poslovne jedinice koja će se baviti servisiranjem aparata javila se od početka prodaje bijele tehnike i potrošačke elektronike. Garancija koja se daje na uređaje između ostalog stvara konkurentsku prednost na tržištu, a osim toga pruža kupcu jednu sigurnost , pogotovo kada iza toga stoji društvo kao što je Omega. Upravo iz navedenih razloga se pristupilo organizovanju servisa uređaja.

Omega servis postoji od 2002. godine, i organizovan je na način da u Tuzli postoji centralni servis u okviru Omeginih poslovnih jedinica, a na drugim terenima imamo ugovorene odnose sa serviserima koji pod našom kontrolom i u naše ime popravljaju uređaje koji se koriste na području BiH. Sve zajedno čini jednu dobro organizovanu mrežu servisa, koju čine 33 servisne jedinice i preko 70 servisera. Svi servisi su dobro opremljeni savremenim sredstvima za popravke i originalnim rezervnim dijelovima, te se 95% servisnih intervencija završava na terenu.

Servis uređaja je obezbijeđen i za uređaje koji su u garanciji, u tom slučaju je besplatan, kao i za uređaje van garantnog roka, koji se plaća.

Ovlašteni servisi i monteri

Spisak ovlaštenih servisera za popravak Beko i Grundig uređaja možete pronaći ispod.

Rezervni dijelovi

Informacije o rezervnim dijelovima (dostupnost i cijenu) možete dobiti na broj telefona ili na email:

Prijava kvara van garantnog roka

Za servisiranje uređaja van garantnog roka obratite se na telefon ili na email
Omega d.o.o. je firma koja je u grupi 10 najvećih trgovačkih kuća na području Bosne i Hercegovine, gdje uspješno posluje preko 30 godina.
0
+

Godina iskustva

0
+

Servisera

0
+

Lokacija