Direkcija: II krajiške 23, 75270 Živinice
+ 387 35 772 913
Veleprodaja tehnike i potrošačke elektronike
EKSKLUZIVNI DISTRIBUTER BRENDOVA BEKO I GRUNDIG ZA BIH.
Ekskluzivni distributer brendova Beko i Grundig za BiH.
Veleprodaja tehnike i potrošačke elektronike
veleprodaja-intro-image
Omega - mjesto sigurne kupovine!
O veleprodaji bijele tehnike i potrošačke elektronike

Distribucija bijele tehnike i potrošačke elektronike je glavna prodajna divizija u kompaniji sa preko 200 veleprodajnih kupaca i sa 36 vlastitih maloprodajnih prodavnica u BiH. Omega je od 2002. godine ekskluzivni distributer brendova Beko i Grundig za BiH i trenutno sa ovim brendovima zauzima 50% tržišnog učešća u prodaji tehnike u BiH. 

Omega d.o.o. ima dobro razvijenu veleprodajnu mrežu. Društvo ima tradiciju u prodaji preko 30 godina, te ima dobro izgrađene poslovne odnose sa preko 200 kupaca. U sklopu veleprodaje bijele tehnike imamo komercijalnu službu koja vrši prodaju robe i zajedničku službu prodaje koja vrši nabavku robe. Distribucija robe se radi sa tri lokacije: Tuzla, Sarajevo i Banja Luka. Glavni distributivni centar se nalazi u Tuzli sa skladišnim prostorom od preko 10.000 m2. Iz distributivnih centara dostavu vršimo za veleprodajne kupce, a imamo i dostavna motorna vozila sa ekipama za opskrbu maloprodajnih poslovnih jedinica, kao i maloprodajnih kupaca. Dostava se radi putem vlastitih dostavnih vozila, a vozni park je značajan resurs našeg društva.

Generalni smo zastupnici i uvoznici za veoma poznate brendove na našem tržištu: – brend bijele tehnike BEKO, – brend potrošačke elektronike – GRUNDIG. Prodaju radimo putem komercijalne službe, društvo ima dokazano iskustvo u prodaji bijele tehnike i potrošačke elektronike. Sve robe iz asortimana Beko i Grundig nam dolazi iz Beograda, gdje se nalazi distributivni centar pomenutih brendova za sjeveroistočnu Evropu čija proizvodnja se vrši u Turskoj. Od 2019. godine u svom poslovanju koristimo ERP poslovni program, koji nam olakšava poslovanje i omogućava lakši dolazak do cilja i ostvarivanje poslovnih rezultata.

Bijela tehnika
Beko
Advanced analytics

Na bosansko-hercegovačkom tržištu je prisutan od 2002. godine. Omega je prepoznala kvalitet proizvoda i razvila prodaju brenda na tržištu i vlastiti servis, što je veoma bitno jer to pruža sigurnost kod kupovine. Beko je brend porijeklom iz Turske, koji je nastao i počeo proizvodnju bijele tehnike 1955. godine. Od tada pa do danas su izrasli u omiljeni evropski brend bijele tehnike. Zadnjih dvadeset godina su se posvetili inovacijama kako bi olakšali svakodevni život svojim kupcima. Jednostavnost upotrebe i praktična tehnologija proizvoda učinili su ih najbrže rastućim brendom na evropskom tržištu.

beko
grudint-tv-aparati
potrošačka elektronika
GRUNDIG_terracota-02
Chain management

Njemački brend Grundig je u Omegi prisutan od 2007. godine kada je firma Arcelik (proizvođač Beko uređaja) postala vlasnik Grundiga. Iza Grundig uređaja stoji tradicija duga 70. godina. 

Asortiman se sastoji od potrošačke elektronike. 

U Omeginim poslovnicama se uglavnom prodaju TV aparati i mali kućanski aparati ovog brenda.

Choose your affordable
pricing plans
Beginner
$99
Per Month
Photo sharing school
Drop out ramen hustle
Coworking viral landing
Crush revenue traction
User base minimum viable
Lorem ipsum dolor
Advanced
$199
Per Month
Photo sharing school
Drop out ramen hustle
Coworking viral landing
Crush revenue traction
User base minimum viable
Lorem ipsum dolor
Ultimate
$299
Per Month
Photo sharing school
Drop out ramen hustle
Coworking viral landing
Crush revenue traction
User base minimum viable
Lorem ipsum dolor
Katalozi

Ugradbena tehnika Beko

Frižideri i zamrzivači Beko

Veš mašine i sušilice Beko

Noviteti bijela tehnika Beko 2019

LED Televizori Grundig

Mali kućanski aparati Beko

Štednjaci Beko

Frižideri noviteti Beko 2019

Veš mašine noviteti Beko 2019

Klima uređaji Beko

Usisivači Beko

Mikrovalne pećnice Beko

Mašine za suđe Beko

Ugradbene Mašine za suđe Beko

Omega d.o.o. je firma koja je u grupi 10 najvećih trgovačkih kuća na području Bosne i Hercegovine, gdje uspješno posluje preko 30 godina.
0
+

Veleprodajnih kupaca

0
+

Godina tradicije

0
+

Kvadrata magacinskog prostora

0
+

Dostavnih vozila

Za sve dodatne informacije kontaktirajte našu komercijalnu službu na prodaja@omega.ba

Omega d.o.o. je ekskluzivni uvzonik i distributer brendova Beko i Grundig za Bosnu i Hercegovinu. Pored brendova Beko i Grundig, Omega u svojoj ponudi ima i druge brendove bijele tehnike, potrošačke elektronike ali i drugih proizvoda iz sličnih kategorija.