Direkcija: II krajiške 23, 75270 Živinice
+ 387 35 772 913
Tržni centri
rk-tuzlanka

Omega posjeduje dva tržna centra Robna Kuća Tuzlanka i Omega centar Živinice u kojima iznajmljuje poslovne prostore za preko 100 zakupaca.

Robne kuće su mjesto okupljanja ljudi svih generacija i u svojoj ponudi imaju veliki broj restorana i kafića, prodavnica tekstila i obuće, sportske opreme, banke, pošte, prodavnice satova i nakita, tehnike, mobitela, potrošačke elektronike, računara i ostale opreme, opremanje doma i sl.

rk-tuzlanka
Omega - mjesto sigurne kupovine!
Robna kuća “Tuzlanka”

Tuzlanka je prvi zabavni i shopping centar u Tuzli i okolini. Smještena u centru svih dešavanja s vremenom je postala jedan od simbola Tuzle. U ovom shopping centru možete pronaći odličnu ponudu odjeće i modnih dodataka za sve uzraste. Od urbanog stila do onog klasičnog. Dok vi shoppingujete, Vaša djeca se mogu zabaviti u dječijoj igraonici uz nezaboravan provod, kvalitetan nadzor i odličnu ponudu zabavnog sadržaja koji garantuje igraonica Jungle Kids. Kad se umorite od shoppinga, možete se opustiti u nekom od caffe barova ili restorana u sklopu centra.

Robna kuća “Tuzlanka” izgrađena je 1978. godine i nalazi se u samom centru grada, a projekat je uradio Vladimir Stojanović. Zanimljivo je da su tokom gradnje našeg centra, studenti geologije imali časove posmatrajući izvođenje radova.

Danas, nešto više od 40 godina, u okviru našeg centra možete pronaći više od 50 modnih brendova, preko 20 uslužnih objekata, 10 butika sa ponudom za najmlađe, 6 restorana i caffe barova, što čini RK Tuzlanka najvećim i najposjećenijim centrom u ovom dijelu Bosne i Hercegovine.

OMEGA - MJESTO SIGURNE KUPOVINE!
Omega centar Živinice

Omega centar Živinice sa svojom pristupačnom lokacijom na adresi Bulevar bb Živinice, te brojnim sadržajem nudi sve što Vam je potrebno na jednom mjestu. Nakon izvršene I faze rekonstrukcije centra, u prizemlju je supermarket Belamionix, a na I spratu renovirani su Beko shop i Genelec prodavnica računarske opreme, te novootvorena stomatološka ordinacija. Na II spratu centra možete posjetiti caffe bar Sidney koji je i dalje dio naše priče. Igraonica za djecu je takođe renovirana, osvježena novim bojama, dopunjena novim igračkama i rekvizitima za djecu. Novitet na II spratu centra je Omega Restaurant & caffe bar koji pruža ugodan ambijent sa lijepom atmosferom i još ljepšim slanim i slatkim kulinarskim specijalitetima. Na II spratu se nalazi i Zabavni salon Omega gdje možete uživati u igrama na PS, bilijar, fliperi i sl.

Omega centar Živinice pravo je mjesto za kvalitetno provedeno vrijeme u krugu Vama dragih i odabranih osoba, u kojem će svi uživati.

omega-zivinice