Direkcija: II krajiške 23, 75270 Živinice
+ 387 35 772 913
Karijera
OMEGA D.O.O. ŽIVINICE - PRIDRUŽITE NAM SE!

Otvorene pozicije:

karijera

Ukoliko želite da i Vi postanete dio našeg tima, popunite obrazac u nastavku. Biće nam drago da vas kontaktiramo kada se ukaže potreba za kadrom Vašeg profila.

Pridružite nam se!

  O nama
  Quisque mauris ipsum commodo vitae justo sed gravida porta.

  Od 2002. godine je generalni zastupnik poznatih svjetskih brendova Beko i Grundig iz područja bijele tehnike i elektronike. Ima razvijenu veleprodajnu mrežu širom BiH sa preko 200 kupaca. Distribucija proizvoda se vrši iz tri distributivna centra: Tuzla, Sarajevo i Banja Luka, a glavni distributivni centar je smješten u Tuzli. 

  Maloprodajna mreža je također razvijena širom zemlje, sa 36 maloprodajnih poslovnih jedinica takozvanih Omega shopova, a prodaju vrši i putem web shopa. Uz prodaju robe iz asortimana bijele tehnike ide garancija i servisiranje aparata. Slijedom toga Omega je razvila vlastitu servisnu mrežu i tako upotpunila osjećaj sigurnosti kod kupovine.

  Kada su u pitanju robe široke potrošnje generalni je zastupnik za proizvode Zelene Doline, te Rubio, Unigra, Pagani, Splendor, DO-DO začin za područje BiH.

  Omega ima 340 zaposlenika u poslovnim jedinicama na području FBiH i RS-a. Zaposlenici su jedan od najvažnijih potencijala društva, te u skladu sa potrebama i radnim mjestima vrši se kontinuirana briga o razvoju i edukaciji zaposlenika.

  Potencijal društva se između ostaloga ogleda i u voznom parku kojeg čine preko 100 putničkih i teretnih motornih vozila.

  omega-centrala-2

  OMEGA D.O.O. JE JEDNA OD 10 NAJVEĆIH TRGOVAČKIH KUĆA U BIH

  Već 32 godine činimo dio vaše svakodnevnice

  Omega je društvo čije je slogan – Mjesto sigurne kupovine. Time se vodi kada je u pitanju poslovanje prema kupcima. Sigurna kupovina, poštovanje kupca i njegovog ukazanog povjerenja su primarni principi ponašanja prema kupcima.

  Vizija

  Postati najuspješnija kompanija u prodaji i distribuciji bijele tehnike, potrošačke elektronike i roba široke potrošnje na tržištu BIH, uz prepoznatljiv lanac maloprodajnih objekata.

  Misija

  Misija naše kompanije je zadovoljenje potreba naših kupaca, želimo omogućiti svakom kupcu kupovinu kvalitetnih proizvoda po povoljnim cijenama!
  Visokom kvalitetom poslovanja, uz poštovanje društvenih i moralnih vrijednosti, vodeći brigu o zadovoljstvu naših zaposlenika osiguravamo stalni rast i razvoj!
  Ispunjavamo očekivanja i potrebe kupaca olakšavajući svakodnevni život, a istovremeno pružamo kvalitet i sigurnost kod kupovine!
  Odgovornim i brzim izvršavanjem obaveza sa poslovnim partnerima ostvarujemo dugoročne poslovne veze, te stičemo reputaciju pouzdanog i sigurnog partnera!

  0

  Experts

  0

  Branches

  0

  Projects

  0

  Clients

  Please select testimonials in "Content" section
  The entrepreneurs behind
  the vision.