Reotvorenje Omega shopa u Srebreniku

0 comment

Danas, 11.02.2021. godine, Omega d.o.o. otvorila je vrata svog Omega shopa u Srebreniku, koji se nalazi na adresi Vahida Ibrića bb (TC Belamionix).

Kao i svaki put do sad, u znak zahvalnosti Omega shop nagradio je prvih 50 kupaca sa vrijednim poklonima, a za sve kupce je pripremljen i poseban popust 10% za gotovinsko plaćanje na artikle koji nisu u akciji. U toku je i mjesečna akcija „Moćni i kućni” gdje imamo popust do 30% na odabrane male kućanske aparate.

Uz bogati asortimana Beko kućanskih uređaja, u ponudi shopa nalazi se veliki izbor Grundig LED televizora kao i malih kućanskih aparata, kao i peći i kamina poznatog brenda Alfa-Plam.

Osnovne informacije o kupovini: Kupovina u Omega shop može se obaviti putem brzih beskamatnih kredita do 12 mjeseci za penzionere i zaposlenike firmi, a na sva gotovinska plaćanja kompanija odobrava dodatne popuste. Uz besplatnu dostavu i unošenje aparata u stan, garancija od 5 godina i servisiranje obezbijeđeni su kroz vlastitu servisnu mrežu prodavca.

Kao vodeći samostalni brend u ovom sektoru, Beko obezbjeđuje 5 godina garancije na svu bijelu i ugradbenu tehniku i 10 godina na Prosmart inverter motore i kompresore koji su sastavni dijelovi brojnih modela veš mašina, sušilica, mašina za suđe i frižidera. Od marta tekuće godine, Beko brend je prepoznao značaj zaštite od Covid-19 i pokrenuo kampanju Čist Dom širom svijeta. U svim kategorijama kućanskih aparata, izdvojene su prednosti i napredne tehnologije za očuvanje svježine, čistoće, zaštita od bakterija itd. Više informacija na linku https://omegashop.ba/cleanhome/index.html.

Na dan svečanog reotvaranja Omega shopa Srebrenik za prvih 50 kupaca pripremljeni su vrijedni pokloni kao i prvih 10  dana za sve kupce je obezbjeđen popust od 10 % na kompletan neakcijski asortiman.

Katalog za mjesec februar pogledajte na KATALOG MOĆNI I KUĆNI.

Više informacija o trenutnim akcijama u svim shopovima širom BiH možete pogledati na omegashop.ba.

Share this: