Direkcija: II krajiške 23, 75270 Živinice
+ 387 35 772 913

Već šestu godinu zaredom među najuspješnijim kompanijama

viber_image_2022-10-31_11-41-32-958

Grad Živinice zajedno sa gradonačelnikom Kamenjaković Samirom su održali šestu po redu manifestaciju pod nazivom “Gradonačelnik  sa poslodavcima”. Primarni cilj ove manifestacije jeste predstavljanje sumiranih rezultata privrede Grada Živinice, te prezentacija stanja u privredi Tuzlanskog kantona i Bosni i Hercegovini. Shodno tome, u okviru manifestacije sumirani su rezultati poslovanja u 2021. godini, te dodijeljena priznanja za najuspješnije kompanije na području Grad Živinice u 2021. godini.

Visokom kvalitetom poslovanja, uz poštovanje društvenih i moralnih vrijednosti, Omega d.o.o. je već šestu godinu zaredom među najuspješnijim kompanijama.

Omega d.o.o. ima preko 350 zaposlenika u svojim poslovnim jedinicama širom Bosne i Hercegovine. Stalnim edukacijama i ulaganjem u razvoj svojih zasposlenika, od nastanka pa do danas, obezbijedila je rast firme, te se trenutno  nalazi u grupi od 10 najvećih trgovačkih kuća na području Bosne i Hercegovine.

Kao mjesto sigurne kupovine, želimo da zadovoljimo potrebe naših kupaca, te da omogućimo svakom kupcu kupovinu kvalitetnih proizvoda po povoljnim cijenama.

Hvala vam na ukazanom dugogodišnjem povjerenju i dobro nam došli.