Prijedor bogatiji za još jedan Omega shop

0 comment

U srijedu  28.10.2020. godine, Omega d.o.o. otvorila je vrata svog novog Omega shopa u Prijedoru, koji se nalazi na adresi 25 Maja bb (naselje Svale), pored magistralnog puta Prijedor-Banjaluka. Ovo je 38-i  Omega shop u BiH, a drugi  na području Prijedora.

Nakon otvaranja novog shopa u Mostaru uslijedilo je otvaranje i u Prijedoru. Novi Omega shop prostire se na 135 m2, u kojem smo zaposlili dvoje mladih pespektivnih ljudi.

Kao i svaki put do sad, u znak zahvalnosti Omega shop nagradio je prvih 50 kupaca sa vrijednim poklonima, a za sve kupce je pripremljen i poseban popust 10% za gotovinsko plaćanje na artikle koji nisu u akciji. U toku je i mjesečna akcija „Poklanjamo PDV na asortiman  mašina za veš od 7 kg i više kao i na sve modele sušilica, inverter klima.

Uz bogati asortimana BEKO kućanskih uređaja, u ponudi shopa nalazi se veliki izbor Grundig LED televizora kao i malih kućanskih aparata, kao i peći i kamina poznatog brenda Alfa-Plam.

Osnovne informacije o kupovini: Kupovina u Omega shop može se obaviti putem brzih beskamatnih kredita do 12 mjeseci za penzionere i zaposlenike firmi, a na sva gotovinska plaćanja kompanija odobrava dodatne popuste. Uz besplatnu dostavu i unošenje aparata u stan, garancija od 5 godina i servisiranje obezbijeđeni su kroz vlastitu servisnu mrežu prodavca.

Kao vodeći samostalni brend u ovom sektoru, Beko obezbjeđuje 5 godina garancije na svu bijelu i ugradbenu tehniku, 5 godine na UHD Grundig TV modele do 31.01.2021.godine i 10 godina na Prosmart inverter motore i kompresore koji su sastavni dijelovi brojnih modela veš mašina, sušilica, mašina za suđe i frižidera. Od marta tekuće godine, Beko brend je prepoznao značaj zaštite od Covid-19 i pokrenuo kampanju Čist Dom širom svijeta. U svim kategorijama kućanskih aparata, izdvojene su prednosti i napredne tehnologije za očuvanje svježine, čistoće, zaštita od bakterija itd. Više informacija na linku https://omegashop.ba/cleanhome/index.html.

Kao najveći lanac specijaliziranih radnji tehnike i elektronike  na području BIH, Omega doo ima plan i dalje otvaranje Omega Beko shopova. Sljedeća radnja koja je u planu za otvaranje je u Gradačcu, a do kraja godine ukoliko se ukažu dobre poslovne prilike i atraktivne lokacije, svakako će nastaviti sa širenjem.

Više informacija o trenutnim akcijama u svim shopovima širom BiH možete pogledati na omegashop.ba.

Share this:
bs_BABosanski