U Gradačcu otvoren novi Omega shop

0 comment

U četvrtak 03.12.2020. godine, Omega d.o.o. otvorila je vrata svog novog Omega shopa u Gradačcu, koji se nalazi na adresi Sarajevska bb, Gradačac. Ovo je 39-ti  Omega shop u BiH.

U znak zahvalnosti, Omega shop Gradačac nagradio je prvih 50 kupaca sa vrijednim poklonima, a svi kupci imaju poklon vaučere 10% za narednu kupovinu u Omega shopu.

Pored bogatog asortimana BEKO kućanskih uređaja, u ponudi shopa nalazi se veliki izbor Grundig LED televizora kao i malih kućanskih aparata, kao i peći i kamina poznatog brenda Alfaplam. Kupovina u Omega shopu može se obaviti putem brzih beskamatnih kredita do 12 mjeseci za penzionere i zaposlenike firmi, a na sva gotovinska plaćanja kompanija odobrava dodatne popuste. Uz besplatnu dostavu i unošenje aparata u stan, garancija od 5 godina i servisiranje obezbijeđeni su kroz vlastitu servisnu mrežu prodavca.

Omega i Beko obezbjeđuju 5 godina grancije na svu bijelu i ugradbenu tehniku, 5 godine na UHD Grundig TV modele do 31.01.2021.godine i 10 godina na Prosmart inverter motore i kompresore koji su sastavni dijelovi brojnih modela veš mašina, sušilica, mašina za suđe i frižidera.

Omega i Beko i u budućnosti nastavljaju promovisati vrhunske vrijednosti koje ih čine posebnim, a to su prije svega kvalitetni premium proizvodi, brze postprodajne usluge kroz vlastitu servisnu mrežu, garancija, kao i besplatna dostava kupljenih proizvoda i unošenje u stan. Hvala svim našim kupcima i partnerima koji su godinama znak našeg uspješnog poslovanja. Vaše povjerenje je nešto što nas svakodnevno gura da budemo još bolji. Radujemo se svakom našem novom zajedničkom uspjehu!

Share this:
bs_BABosanski